Petzl helm voor uitmuntende bescherming

Petzl helmHeb jij een eigen bedrijf in de bouw en werk je met personeel? Dan moet je zorgen dat jouw personeel goede en veilige kleding draagt, je moet er voor zorgen dat jouw personeel alle materialen heeft die ze nodig hebben. als dit niet gebeurt kunnen de gevolgen ontzettend groot zijn, je kunt hierbij denken aan ongevallen en letsels. Er zijn veel dingen waarbij je in de bouw rekening moet houden, het is dan ook zo dat jij als werkgever een boete kunt krijgen als jij hier niet voor gezorgd hebt. Er zijn gewoonweg wetten in de bouw waar jij aan moet voldoen, als jij hier niet aan voldoet kom je echt in de problemen. Maar welke dingen hebben mensen in de bouw nou eigenlijk nodig? Hieronder worden een aantal voorbeelden gegeven van dingen die essentieel zijn in de bouw, als je jouw personeel niet voorziet van deze dingen dan ben gewoonweg slecht bezig als werkgever en kun je in de problemen komen.

Petzl helm

Een Petzl helm is essentieel op de bouw. Op de bouwplaats is het verplicht om een Petzl helm te dragen, als dit niet wordt gedaan kan er een straf en of boetes worden gegeven. Dus zorg altijd dat jouw personeel een Petzl helm bij heeft en deze dan ook draagt. De mensen die in de bouw werken zijn over het algemeen stoere mannen die nog wel eens wat risico’s durven te nemen, deze risico’s kunnen voor grote problemen zorgen. Zorg er daarom voor dat je jouw personeel altijd voorziet van een Petzl helm, dit helpt ontzettend goed tegen hersenletsel en schade. Een Petzl helm is een van hoogwaardige kwaliteit helm welke uiterst lekker zit en door veel mensen in de bouw als favoriet is aangewezen. De Petzl Vertex Best is een comfortabele industriële veiligheidshelm zonder ventilatie die zowel geschikt is voor werkzaamheden op hoogte als voor werkzaamheden op de grond. De helm van Petzl heeft een voering in textiel met zes hechtingspunten wat de pasvorm ten goede komt, het hoofd nauw omsluit en de gebruiker extra comfort biedt.

Werkschoenen

Naast de helm moet jouw personeel zijn voorzien van werkschoenen met stalen neuzen, vooral het laatste is erg belangrijk. Ook Dit is verplicht op de bouw. Als je jouw personeel niet voorziet van deze spullen dan kan je in de problemen komen. je kunt werkschoenen eenvoudig inkopen in grote getallen voor een lagere prijs dan een paar. Maak hier dus gebruik van.

Posted by Nikita van Belkom

Geef een antwoord